Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Fargo, Spojenec a Harry Potter a vězeň z Azkabanu

18. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – akční film Hellboy – Dvoumetrové rudé monstrum obrovské síly Hellboy mělo být poslem zkázy světa. Jenže se naopak stává agentem tajného oddělení na potírání nadpozemských bytostí a pomáhá lidstvu likvidovat náznaky jakéhokoliv zla. Brzy se ale bude muset postavit zatím největší výzvě. Zlé síly chtějí rozpoutat novou apokalypsu. Americký akční film (2004)

  • Prima Cool, 20:00 – akční thriller Spojenec – Detektiv Keith Miller se musí postavit proti zřejmě nejrafinovanějšímu zločinci, s jakým se za svou kariéru střetl. Brzy si uvědomuje, že pravidla této hry na kočku a myš nejsou tak jednoznačná a že nelze přesně určit strany dobra a zla. Na první pohled dokonalý zločin může být vlastně ještě dokonalejší. Americký akční thriller (2006)

  • Nova, 20:20 – dobrodružné fantasy Harry Potter a vězeň z Akzabanu – Harry Potter se vrací po prázdninách do kouzelnické školy do Bradavic. Jenže zde mu opět hrozí nebezpečí. Uprchlý vězeň z Azkabanu ho chce najít a zničit. Harry a jeho přátelé musejí spojit svoje síly, aby mohli vytvořit fantastická kouzla, s jejichž pomocí hrozící nebezpečí porazí. Americko-britské dobrodružné fantasy (2004)

BRAND24

  • ČT 2, 21:35 – krimidrama Fargo – Svoji cestu za vysokým výkupným promění dvojice zabijáků v děsivou noční můru. Film oceněný dvěma Oscary. Americké krimidrama (1995)

  • ČT 1, 22:40 – komedie Drž hubu! – Základní pravidlo při útěku z blázince! Jeden moc mluví, druhý má příliš rád peníze. Francouzsko-italská komedie (2003)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).