Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Fleming, Parker a Patrola

9. 1. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – klasická „bondovka“ Dr. No – Tři zabijáci, maskovaní za neškodné slepé žebráky, zavraždí agenta britské tajné služby i jeho sekretářku. Londýnská centrála MI6 vyšle jednoho z nejlepších agentů s povolením zabíjet – Jamese Bonda. Britský akční dobrodružný film (1962)

  • ČT2, 21:50, 22:35 – životopisná minisérie Fleming 1, 2/4 – Kdo by neznal Jamese Bonda, agenta 007 britské tajné služby s povolením zabíjet. Ale co muže, který Bonda stvořil? Byl jím spisovatel Ian Fleming, který vždy tvrdil, že všechno, co píše, má svůj precedens v pravdě. Minisérie sleduje nejdramatičtější etapu Flemingova života, kdy v letech 1939–1945 sloužil jako pobočník admirála Johna Godfreye, šéfa tajné služby britského královského námořnictva. Britské životopisní drama (2014)

  • Nova, 22:00 – akční film Parker – Specialista na velké loupeže se nechá přesvědčit, aby se připojil k menší akci s partou zlodějů, o nichž toho zrovna moc neví. Kumpáni ale chtějí peníze z lupu použít na loupež mnohem monstróznější a jeho se pak zbavit. Britský akční film (2013)

UX DAy - tip 2

  • ČT2, 23:25 – sci-fi film Zpráva o Europě – Vědecká mise „Europa jedna“ byla jako první vesmírná loď s posádkou vyslána za hranice oběžné dráhy Země. Jejím cílem byla Europa, jeden z měsíců Jupiteru, kde měl tým nasbírat vzorky, které by prokázaly, či vyvrátily hypotézy o přítomnosti živých organismů pod ledovým povrchem měsíce. Ještě před polovinou z celkové doby dvaceti dvou měsíců letu ztratilo řídící středisko ale s Europou jedna kontakt. Americký sci-fi film (2013)

  • Prima, 22:30 – krimifilm Patrola – Brian a Mike jsou nerozlučná policejní dvojka, která dělá vše pro to, aby se po konci služby vždy ve zdraví vrátila domů. V ulicích Los Angeles plných válčících gangů a překupníků drog si nemůžou být jisti absolutně ničím. Obzvlášť když se dostanou na stopu drogové mafie. Americký krimifilm (2012)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).