Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Iron Man, Pohrdání a Soumrak mrtvých

10. 8. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Eurosport, 7:30 – Startuje MS v atletice v Moskvě – Stotisícový stadion v moskevských Lužnikách bude ve dnech 10.–18. srpna dějištěm XIV. MS v atletice. Královna sportu dostala tvrdou ránu v podobě dopingových kauz sprinterů Gaye a Powella, ale vzdor tomu se máme na co těšit. K obrazovkám budou lákat především české naděje Hejnová a Veselý. V roli spolukomentátorů Štěpána Škorpila se představí atletické legendy Robert Změlík a Jiří Vyčichlo. Živých vysílacích hodin bude téměř šedesát.

  • Nova, 20:20 - akční dobrodružné scifi Iron Man - Slavná komiksová postava Iron Man patří mezi nejhýčkanější superhrdiny sdružené pod křídly giganta jménem Marvel. Přesto (nebo možná právě proto) se až teď mohl přidat ke svým sourozencům Spider-Manovi, Fantastické čtyřce a X-Menům, kteří o sobě mohou hrdě prohlašovat, že o nich natočili film. Nečekejte ovšem dalšího spasitele lidstva, kterému k jeho mimořádným schopnostem pomohlo pavoučí kousnutí nebo ozáření. Muž se železnou maskou, občanským jménem Tony Stark, se ke své výjimečnosti „poctivě“ propracoval. Americké akční dobrodružné scifi (2008)
  • Nova Cinema, 21:45 – krimi drama a mysteriózní thriller Podezření – Harrison Ford je pověřen vyšetřováním vraždy své kolegyně a zároveň milenky. Protože nové důkazy směřují právě k němu, je obžalován a zatčen. Nezbývá než o pomoc požádat svého největšího rivala. Americké krimi drama a mysteriózní thriller (1990)
  • ČT 2, 23:25 – drama Pohrdání – Camille (B. Bardot) je žena známého filmaře Paula (M. Piccoli), který je znám jako velice nekompromisní člověk. Diky vysokým nabídkám na honorář však začíná pracovat na filmech, ze které by se dříve styděl. A spolu se stoupající kariérou ztrácí Paul respekt své dosud milující ženy. Francouzsko-italské drama (1963)
  • Prima, 0:20 – akční komedie a horor Soumrak mrtvých - Shaun jede v zaběhnutých kolejích a vůbec mu nepřipadá, že by měl něco změnit. Když se jeho dívka naštve a rozejde se s ním, rozhodne se ji získat zpět. Nejprve ale musí přežít útoky krvelačných zombíků. Britská akční komedie a horor (2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).