Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Jackie Brownová, Bournův mýtus nebo Simpsonovi

1. 4. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT2, 15:30 – komedie – Jestliže je úterý, musíme být v Belgii - Charlie Cartwright se živí jako průvodce oblíbeného programu 9 evropských zemí autobusem za 18 dní a svou práci miluje. Vše se krásně opakuje, jen dívku má v každém městě jinou. Když doprovází turnus číslo 225, vypadá to, že podivnější skupinu Yankeeů ještě nevedl.

  • Prima Cool, 20:00 – animovaný seriál Simpsonovi XXVIII – po instalaci nové obří sochy kluka s koblihou je Springfield zcela zničen. Jediný, kdo může zaplatit opravu, je miliardář Burns. Ten chce ale na oplátku uspořádat varietní představení.

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Mocný vládce Oz – když se Oscar Diggs, druhořadý cirkusový kouzelník s pochybnou morálkou, dostane z prašného Kansasu do životem pulsující Země Oz, myslí si, že vyhrál v loterii. Sláva a bohatství jsou jeho, dokud nepotká tři čarodějky: Theodoru, Evanoru a Glindu. Oscar se nechtěně zaplete do velikých problémů, kterým čelí země Oz a její obyvatelé, a musí se naučit odlišovat dobré lidi od zlých dřív, než bude příliš pozdě…

BRAND24

  • ČT2, 22:05 – komedie Jackie Brownová – Po mimořádném úspěchu snímku Pulp Fiction – historky z podsvětí bylo další dílo amerického režiséra Quentina Tarantina očekáváno s nevšedním zájmem. Po tříleté odmlce natočil kultovní tvůrce další kriminální příběh Jackie Brownová, vycházející z románu Rumový punč plodného amerického romanopisce Elmora Leonarda, jehož knihy jsou častým námětem filmařů – u nás známe např. westerny Hombre, Valdez se vrací nebo kriminální snímky Chyťte ho! a Zakázané ovoce. 

  • Nova, 22:30 – akční Bournův mýtus - Před dvěma lety se profesionální zabiják domníval, že své minulosti utekl. V dočasném domově v zapadlé indické vesnici se však kolem něj začne znovu stahovat smrtící smyčka. Vydává se tedy opět na cestu, odhodlán vypátrat strůjce falešného obvinění…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).