Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Je třeba zabít Sekala, Indiana Jones nebo Andělé a démoni

23. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT 2, 20:00 – drama Je třeba zabít Sekala - v létě roku 1943 do moravské vesnice uprostřed Hané jakoby válečné události ještě ani nedolehly. Dvanáct bohatých statkářů zde však žije ve strachu z nemanželského syna jednoho z nich. Film byl oceněný deseti Českými lvy.

  • Prima, 20:15 – dobrodružný Indiana Jones a Poslední křížová výprava – dobrodruh a archeolog Indiana Jones se musí utkat s nacisty, aby jim zabránil v nalezení svatého grálu, Kristovy číše, která má nadpřirozené schopnosti.

  • Nova, 20:20 – thriller Andělé a démoni – v dalším filmu na motivy knihy Dana Browna, autora Šifry mistra Leonarda, se na proslulého symbologa obrátí ředitel elitního švýcarského vědeckého ústavu s žádostí o pomoc při pátrání po vrazích jeho kolegy. Cejch, který má zohavená mrtvola vypálený na hrudi, ho přivádí na stopu dávného bratrstva iluminátů, kteří po desítkách let zdánlivé nečinnosti opět udeřili.

BRAND24

  • Prima Cool, 21:55 – akční Velké nesnáze v Malé Číně – řidič kamionu Jack se svým čínským přítelem Wangem mají plné ruce práce s černou magií, čínskými gangy a unesenými zelenookými kráskami.

  • Nova Cinema, 22:25 – komedie Diktátor – populární komik a mystifikátor Sacha Baron Cohen opět udeřil. Po Boratovi a Brunovi se stává posledním světovým diktátorem Aladdinem, který vládne smyšlené severoafrické zemi Wadiya. Má obří plnovous a lidi popravuje podle toho, kdo se mu zrovna znelíbí. To ale neví, že jeho kat je ve skutečnosti členem hnutí odporu proti diktátorovi a všechny oběti posílá do USA.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).