Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Matrix Reloaded, Půl­noční běh a jízda v boulích

8. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 15:00 – OH Soči 2014: jízda v boulích - kvalifikace ženy. Zúčastní se jí mimo jiné Nikola SudováTereza Vaculíková

  • Nova Cinema, 20:00 – scifi Matrix Reloaded – Neo společně s Morpheem a Trinity bojují proti počítačovým vládcům univerza. Čeká je boj na život a na smrt s armádou strojů a jejich arzenálem počítačově nelidských schopností a zbraní. Pokud chtějí zastavit zotročování lidstva, nezbývá jim nic jiného, než proniknout hluboko do struktur Matrixu a během 72 hodin objevit a zlikvidovat centrum Zion i s jeho pomocnými jednotkami. Americké scifi (2003)

  • Nova, 22:30 – akční drama Přepadení v Pacifiku – Proslulá bitevní loď Missouri vyplouvá na svou poslední plavbu. Slavnost se však brzy změní v drama, protože teroristé se chtějí zmocnit jaderných zbraní na lodi. Je jen jeden člověk, který je může zastavit, a tím je Casey Ryback. Americké akční drama (1992)

BRAND24

  • ČT 1, 23:05 – romantická komedie Prime – Byla to hloupost, když si myslela, že své terapeutce může říci cokoliv. Americká romantická komedie (2005)

  • TV Barrandov, 23:35 – akční komedie Půlnoční běh – Bývalý policajt doprovází napříč Amerikou muže, který je stíhaný zákonem i mafií. Pouto, které se mezi nimi vytvořilo, je silnější než želízka, která mu mají zabránit v útěku. Americká akční komedie (1988)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).