Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Šakal, Ďábel nosí Pradu nebo Matrix

27. 5. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova, 15:00 – romantická komedie Španglicky snadno a rychle – John Clasky (Adam Sandler) je oddaný otec rodiny. Jako vyhlášený šéfkuchař dobře zajišťuje své nejbližší a dopřává jim luxusu, včetně prázdninového domu v Malibu. V něm získává práci jako hospodyně krásná Flor (Paz Vega), která přišla do Ameriky společně se svou dcerkou z Mexika. Ale život v nové zemi je složitější, než si představovala… (Spanglish, USA, 2004)

  • Mňam TV, 17:30 – Pravá Itálie s Riccardem (1/8) – Pohled do zákulisí Riccardových italských restaurací, kterých má po Praze osm, ukáže jejich každodenní ruch. Představí jejich šéfkuchaře i jejich týmy, italské dodavatele a také nejoblíbenější pokrmy a recepty.
Z natáčení pořadů Pravá Itálie s Riccardem.
Autor: Karel Choc

Z natáčení pořadů Pravá Itálie s Riccardem.

  • ČT2, 20:00 – drama Šakal – Dnes již kultovní politický thriller natočený podle románu Fredericka Forsytha vychází ze skutečných událostí kolem jednoho z pokusů zavraždit francouzského prezidenta Charlese de Gaulla. (The Day of the Jackal, Velká Británie, Francie, 1973)

  • Nova Cinema, 20:00 – akční sci-fi Matrix – Představte si, že vaše realita je iluzí a vaše nejtemnější noční můry pravdivé. Představte si, že vaše současnost je vlastně minulostí a to budoucí se děje právě teď – v počítačovém světě Matrixu… (The Matrix, USA, 1999)

BRAND24

  • Prima Max, 20:15 – Ďábel nosí Pradu – V závratném světě newyorské módy, kde nepovedený účes může zabít celou vaši kariéru, je časopis Runway vysněným Olympem všech, kdo se jen trochu zajímají o svůj vzhled. Pod vedením nejmocnější ženy módního průmyslu Mirandy Priestly, která mu vládne tvrdou rukou s dokonale pěstěnými nehty, je Runway obávaným testem, kterým musí projít každý, kdo chce v tomto světě něco znamenat. (The Devil Wears Prada, USA, 2006)

  • Nova, 20:20 – akční fantasy Čarodějův učeň – Balthazar Blake (Nicolas Cage) je čarodějným mistrem, který se v současném Manhattanu snaží ubránit město před svým úhlavním nepřítelem. Balthazar na to ale sám nestačí, a proto vyhledá pomoc zdánlivě obyčejného člověka, který ale v sobě ukrývá netušené možnosti. (Sorcerer’s Apprentice, USA, 2010).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).