Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Sin City, Mlčení jehňátek nebo čtvrtý Harry Potter

5. 11. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT Art, 20:20 – pohádka Radúz a Mahulena – Zeyerova pohádka ve filmovém ztvárnění s kamerou J. Kadaňky podle scénáře J. Topola a P. Weigla. Sukovu hudbu nahrál Symfonický orchestr Československého rozhlasu v Praze pod taktovkou dirigenta L. Peška.

  • Nova, 20:20 – fantasy Harry Potter a Ohnivý pohár - kouzelnický učeň zahajuje svůj čtvrtý školní rok na Škole čar a kouzel v Bradavicích a ani tentokrát tam není v bezpečí. Harry byl vybrán na slavný turnaj tří kouzelnických škol, ačkoliv je nezletilý a sám se nepřihlásil. Vypadá to tedy, že někdo usiluje o jeho život a opět ho čekají těžké časy…

  • ČT1, 21:40 – komedie Krokodýl Dundee – prožít pořádné dobrodružství na vlastní kůži a ještě se při tom bláznivě zamilovat, to se každému nepovede. Asi záleží na tom, na jak šťastné planetě jste se narodili. Úspěšná reportérka Sue Charltonová z newyorského časopisu Newsday přijíždí do australské buše, aby uskutečnila rozhovor s Michaelem Dundeem, který se proslavil lovem krokodýlů. Chce ho ohromit znalostmi z civilizace. Brzy musí sama dokázat, že se o sebe dokáže postarat v jiném prostředí.

BRAND24

  • ČT2, 21:55 – komiksová adaptace Sin City – město hříchu - Detektiv John Hartigan chce před odchodem do předčasného důchodu uzavřít případ jedenáctileté Nancy Callahanové, unesené psychopatickým, sériovým vrahem. Kriminálník Marv zase potkal tu nejkrásnější ženu ve svém životě. Pak je tu ještě tajuplný muž Dwight, pokoušející se zabránit válce policie a mafie s gangem prostitutek. Příběh byl inspirován akčním komiksem Franka Millera, který se vedle známých filmařů Roberta Rodrigueze a Quentina Tarantina na natáčení také režijně podílel.

  • Prima, 22:25 – thriller Mlčení jehňátek – mladá agentka FBI je zapojena do týmu, který vyšetřuje sérii brutálních zločinů. Na stopu ji může přivést jiný masový vrah – mimořádně inteligentní psychiatr dr. Hannibal Lecter, který je vězněn za nejvyšších bezpečnostních opatření.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).