Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Total Recall, Hancock a Kronika masožravců

17. 3. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
17. 3. 2012

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit sobotní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší nové každodenní rubrice. Každý den dopoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Spektrum, 13:00 a 18:00 – Vášnivý jedlík: Kronika masožravců - Opět je tady nenasytný Adam Richman a opět zkouší posunout limity lidské výkonnosti a roztažitelnosti žaludku o kousek dál. Pro změnu se tentokrát specializuje výhradně na masová jídla. Zajídat maso masem – v tom spočívá to jeho velké tajemství a nevídaný vynález! Ale nedivme se: americká kuchyně dokáže Adamovy chuti uspokojit neuvěřitelně širokou škálou lákavých pochoutek podávaných na mnoho způsobů.
<ignore>
  • Sport 2, 20:00 – Sevilla x FC Barcelona (La Liga) - Další skvělý fotbal z nejvyšší španělské ligy. V aktuálním duelu přivítá Sevilla hvězdnou skvadru Barcelony, jejíž hvězda Messi před pár dny vstřelil pět branek v jednom utkání.
  • Nova, 20:00 – film Hancock - Existují hrdinové … existují super hrdinové… a pak je tu Hancock (Will Smith). S velkými schopnostmi přichází i velká zodpovědnost – to vědí všichni – všichni až na Hancocka. Je popudlivý, konfliktní, sarkastický a nepochopený a jeho dobře míněné hrdinské skutky by měly splnit účel a zachránit nespočet životů, ale vždycky to vypadá, že místo toho zanechává za sebou spoušť. Veřejnost má toho všeho konečně dost – dobří obyvatelé Los Angeles jsou vděčni za svého místního hrdinu, ale rádi by věděli, co kdy komu udělali, že si tohohle chlapíka zasloužili. Akční fantasy komedie (USA, 2008)
  • ČT 1, 20:55 – film Švindlíři - Roy a Frankie jsou podvodníci, kteří už dlouhé roky tvoří partnery při elegantních zločinech. Znají jeden druhého, jako by byli bratři a mají dohodnuté určitá pravidla hry. Roy je pečlivý a šetří každou penny. Trpí poruchou jakési posedlosti a bez léků není schopný nic dělat. Frankie je naopak dobrodruh, který je věčně po něčem hladový. Chce donutit Roye hrát špinavou hru, což se Royovi nezamlouvá. V tom se objevuje Angela – Royovi dcera v teenagerském věku a rozvrátí jeho pečlivě naplánovaný život. A k tomu všemu se chce naučit rodinné řemeslo. Krimi drama (USA, 2003)
  • Prima family, 23:15 – film Total Recall - Hlavním hrdinou příběhu, odehrávajícího se v roce 2084, je stavební dělník Douglas Quaid, kterého sužují děsivé noční můry, týkající se Marsu. Rozhodne se proto navštívit neobvyklou cestovní kancelář Total Recall, která nabízí dovolenou formou implantovaných vzpomínek. Quaid si vybere dovolenou na Marsu v podobě tajného agenta. Při implantaci vyjde najevo, že Quaid už jedny implantované vzpomínky má. Vzápětí se ho pokusí zavraždit dva lidé, které považoval za své blízké. Nejprve přítel a vzápětí i jeho manželka Lori. Akční dobrodružný scifi thriller (USA, 1990)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).