Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Tři mušketýři, Moonraker nebo Odvážný Severino

11. 11. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • ČT2, 13:20 – historický Tři mušketýři - mladý gaskoňský šlechtic d’Artagnan, vybaven několika tolary, mečem, matčiným balzámem na rány a otcovým dopisem pro pana de Tréville, starého přítele rodiny, potká na jedné ze svých zastávek Rocheforta a v okénku zahlédne krásnou tvář Milady de Winter. Filmová verze z roku 1973 v režii Richarda Lestera nazírá příběh Tří mušketýrů s lehkým odstupem, který mnohé pobavil a některé pobouřil.

  • Prima Max, 20:00 – drama Firma – mladý právník nastupuje po škole do zavedené advokátní firmy a jeho kariéře nestojí nic v cestě. Brzy ale zjistí, že jeho perspektivní místo je past, kterou musí opustit, pokud chce přežít.

  • Kino Barrandov, 20:20 – indiánka Odvážný Severino – indiánský náčelník Raymundo poslal před lety svého syna Severina do světa bílých, aby poznal, jak žijí, a získal znalosti, které mu indiáni poskytnout nemohli. Po deseti letech se Severino vrací domů, k úpatí And. Tam to však není jako dřív: jeho otec je mrtvý a pampu osidlují farmáři a velkochovatelé ovcí. V táboře, kde žije jeho kmen, se však čas jakoby zastavil. Náčelník Nicholas totiž odmítá mít s bělochy cokoli společného, fanaticky je nenávidí a ignoruje realitu.

BRAND24

  • ČT1, 22:35 – bondovka Moonraker – během přepravy je přímo z trupu Boeingu unesen nejnovější britský raketoplán Moonraker. Britská tajná služba proto povolá do akce agenta 007 Jamese Bonda. Ten se vydá napřed do Kalifornie, kde se raketoplány vyrábějí. Majitelem výrobní společnosti je francouzský magnát Hugo Drax, který Bonda vlídně přijme, avšak vzápětí vydá svým lidem pokyn ho zabít.

  • Nova, 22:55 – thriller Království – v Saúdské Arábii dojde k teroristickému útoku, při kterém zemřou desítky zaměstnanců ropné společnosti. FBI vyšle na vyšetřování brutálního útoku svůj nejlepší tým, jehož cílem je dopadnout atentátníky dříve, než znovu udeří…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).