Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: TýTý 2012, Red a Zabití Jesseho Jamese

27. 4. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 1, 20:00 – TýTý 2012 – Karel Šíp vás v přímém přenosu provede slavnostním večerem z Divadla na Vinohradech, v němž budou populárním osobnostem televizních obrazovek předány ceny Týdeníku Televize za rok 2012.
  • Prima family, 21:25 – romantická komedie Kurz sebeovládní - Plachý dobrák Dave se kvůli hloupému incidentu v letadle dostane před soud a musí navštěvovat kurz sebeovládání. Soudem přidělený psychiatr Buddy se vzápětí nastěhuje k Daveovi domů a obrátí mu život vzhůru nohama. Když mu přebere snoubenku, je už Dave úplně na zhroucení. Americká romantická komedie (2003)
  • Nova, 22:20 – akční thriller Odstřelovač – Bývalý špičkový odstřelovač Bob Lee Swagger pověsil kariéru na hřebík poté, co se stal obětí podrazu organizovaného vyššími místy. Když ho plukovník Johnson požádá o pomoc při ochraně amerického prezidenta, s velkou nechutí souhlasí. Ale příliš pozdě zjistí, že se stal obětí podrazu číslo dvě. Americký akční thriller (2007)
  • ČT 2, 22:25 – akční komedie Red – Akční komedii RED natočil na motivy stejnojmenné komiksové mikrosérie Warrena Ellise a kreslíře Cully Hamnera režisér Robert Schwentke. Vypráví příběh penzionovaného agenta CIA Franka Mosese (Bruce Willis), který žije poklidně a idylicky na venkově. Až do té doby, kdy se jej nové vedení CIA rozhodne zlikvidovat. V tu chvíli nastává souboj na život a na smrt mezi špičkovým, ale zestárlým agentem, a celým zbytkem CIA. Název filmu je zkratkou označení Retired Extremely Dangerous (v důchodu, extrémně nebezpečný), a právě takovým se náš hrdina ukáže. Americká akční komedie (2010)
  • Nova Cinema, 23:55 – western Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem – Jesse James byl americkou lupičskou legendou. A další legenda, legenda všech zbabělců, Robert Ford ho zabil. Brad Pitt a Casey Affleck excelují v hlavních rolích westernu, který odhaluje roušku tajemství života a smrti největšího desperáta Divokého západu Jesseho Jamese. Americko-kanadský western (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).