Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Velké manévry, Harry Potter nebo Nesmiřitelní

13. 1. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní denpřed televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT2, 13:55 – komedie Velké manévry - malé posádkové městečko je co chvíli vzrušeno vojenskou parádou. Znovu a znovu se ženy se zalíbením dívají na vojáky v pěkných uniformách. Jedním z nich je Armand de la Verne, sukničkářský poručík 33. regimentu dragounů, jenž se před odjezdem na velké manévry vsadí s přáteli, že se do určené lhůty stane milencem ženy, kterou mu určí náhoda. 

  • Prima, 20:15 – detektivka Maigret a případ mrtvého muže - Rowan Atkinson, který se celosvětově proslavil jako věčný popleta Mr. Bean, si pro změnu zahrál slavného detektivního vyšetřovatele inspektora Maigreta. V příběhu z Paříže 50. let vyšetřuje vraždu hazardního hráče napojeného na brutální gang z východní Evropy. Díky Rowanu Atkinsonovi v hlavní roli a řadě výtečných herců v rolích vedlejších je Maigret a případ mrtvého muže detektivkou, kterou musíte vidět.

  • Nova, 20:20 – dobrodružný Harry Potter a Relikvie smrti, část 1 – Harry, Ron a Hermiona se vydávají na nebezpečnou misi, jejímž cílem je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti – viteály. Spoléhat musí jen sami na sebe a navíc jsou mezi nimi temné síly, které se je snaží rozdělit. 

BRAND24

  • Nova Cinema, 22:20 – western Nesmiřitelní – stárnoucí zloděj a pistolník Will Munny od chvíle, kdy se oženil, pověsil pistole na hřebík. Jenže po smrti své ženy sám živoří s dětmi na malé farmě, a tak ho nouze donutí, aby se ještě naposledy chopil zbraně…

  • ČT1, 22:35 – historický Král Artuš - historický válečný snímek Antoinea Fuquy představuje legendárního hrdinu v jiné a méně romantické podobě, než jak ho známe z výpravných rytířských filmů. Artuš je po otci Říman, po matce Brit a ve druhé polovině pátého století slouží v Británii Římskému impériu. Velí šestici bojovníků, kteří, než dostanou svobodu, musí splnit ještě jeden poslední úkol.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).