Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Dnes já, zítra ty!, Sociální síť nebo Bláznivá, zatracená láska

17. 5. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantické drama Bláznivá, zatracená láska – Čtyřicetiletý Cal Weaver (Steve Carell) prožívá svůj sen. Má dobrou práci, hezký dům, skvělé děti a za manželku lásku ze střední školy. Když ale zjistí, že ho jeho žena Emily (Julianne Moore) podvádí a chce se s ním rozvést, jeho dokonalý život vezme rázem za své. A co je horší – Cal se ocitne ve světě svobodných… (Crazy, Stupid, Love, USA, 2011)

  • Prima Max, 20:15 – životopisné drama Sociální síť – Každá doba má své vizionáře, kteří za sebou ve stopách své geniality zanechají pozměněný svět. Málokdy k tomu ale dojde bez boje o to, co se přesně událo a kdo byl přítomen okamžiku zrození změn. Režisér David Fincher a scenárista Aaron Sorkin dávají nahlédnout do okamžiků, kdy vznikal Facebook, nejrevolučnější sociální fenomén nového století. (The Social Network, USA, 2010)

  • Jednotka, 20:25 – drama Krstný otec (Kmotr) – Hvězdně obsazené gangsterské drama natočené podle stejnojmenného bestselleru Maria Puza patří mezi přelomová díla tzv. Nového Hollywoodu, a to jak komerčně, tak umělecky. Příběh newyorské mafiánské rodiny Corleonů, jíž tvrdou rukou šéfuje starý don Vito (Marlon Brando), se odehrává v letech 1945 až 1955 a zaznamenává prudký rozmach organizovaného zločinu po skončení druhé světové války. (The Godfather, USA, 1972)

cif 24 - early cena - média

  • Kino Barrandov, 20:20 – western Dnes já, zítra ty! – Pistolník Bill je propuštěn z vězení a vyhledá další čtyři sobě podobné, aby pomstil smrt své ženy. Tu zavraždil bandita Elfego, který poté na Billa svalil loupež poštovního dostavníku. Bill a jeho parta Elfega vystopují, ale jsou zajati jeho lidmi… (Oggi a me…domani a te!, Itálie, 1968)

  • Nova Cinema, 22:20 – krimi komedie Někdo to rád blond – Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusit se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením… (White Chicks, USA, 2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).