Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Doktor Hollywood, Na plovárně s Martou Kubišovou nebo Mlha

1. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantická komedie Doktor Hollywood – Hlavním hrdinou pohodového a úsměvného příběhu je mladý ambiciózní lékař Benjamin Stone (Michael J. Fox), který by rád zkusil štěstí na vyhlášené hollywoodské klinice plastické chirurgie vedené doktorem Halberstromem. Cestou však zabloudí a kvůli krávě na silnici havaruje. Poškodí přitom svůj vůz, a co je horší, zbourá vlastnoručně dokončený plot soudce Evanse, který ho za to odsoudí ke dvaatřiceti hodinám lékařské služby v místním středisku. Zcela proti své vůli tak skončí v malém městečku Grady. (Doc Hollywood, USA, 1991)

  • ČT art, 21:15 – Na plovárně s Martou Kubišovou – Rozhovor Marka Ebena se známou zpěvačkou a milovnicí zvířat. (Česko, 2001)

BRAND24

  • Nova Cinema, 22:00 – drama Čest rodiny Prizziů – Osmdesátiletý veterán americké filmové režie John Huston rozehrál komplikovaný příběh newyorské mafiánské rodiny, jejíž stavovská čest se zdá být ohrožena. Poněkud pozdní vzplanutí citů prostoduchého zabijáka Partanny (Jack Nicholson) se stává katalyzátorem událostí, jimž jednotliví rodinní příslušníci čelí s větším či menším smyslem pro intrikaření. (Prizzi’s Honor, USA, 1985)

  • Prima Max, 22:05 – horor Mlha – Výtvarník David Drayton se společně se svým synem a nepříjemným sousedem ráno po neobvykle silné bouři vydávají do nedalekého městečka nakoupit zásoby. Krátce po jejich příjezdu supermarket obklopí hustá a tajuplná mlha, která, jak se zdá, v sobě ukrývá cosi vražedného a děsivého. (The Mist, USA, 2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).