Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Equilibrium, Samotář v Seattlu nebo Díky za každé nové ráno

4. 1. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantický Samotář v Seattlu – Annie slyšela v rozhlase malého Jonaha, který hledá pro tatínka novou maminku. Co si počít, když zjistila, že někdo, koho nikdy nepotkala ani neznala, je pro ní tím jediným na světě a žije v Seattlu a ona je v Baltimoru?

  • ČT1, 22:20 – komedie Díky za každé nové ráno - hořkosladká komedie o životě, v níž hlavní roli hraje láska, odvaha, smích i smrt. Film vznikl podle scénáře Haliny Pawlowské, která tu čerpala inspiraci ze svého vlastního rodinného zázemí. Autorka v něm vzpomíná na svého otce a další svérázné a zemité příbuzné, pocházející ze Zakarpatské Ukrajiny, na své mládí a s ním spojené nešťastné lásky a ztracené iluze. Vše na příběhu Olgy, jejích přátel, rodiny a vrstevníků, odehrávajícím se v průběhu dvaceti let, které prožívalo Československo po ruské okupaci.

  • Nova, 22:20 – thriller Výkupné – hlavní postavou je milionář Tom Mullen, majitel jedné z nejúspěšnějších soukromých leteckých společností. V obchodě sice dokáže hrát tvrdě, ale v soukromí je to milující, obětavý manžel a zejména otec malého Seana. Chlapec je však jednoho dne unesen, a pokud Tom do osmačtyřiceti hodin nezaplatí dva miliony výkupného, zemře. Zoufalí rodiče se okamžitě spojí s FBI, která pověří případem experta na únosy, agenta Lonnieho Hawkinse. Tom zpočátku agentům důvěřuje a jedná přesně podle jejich pokynů. Když však první pokus o předání peněz skončí jejich vinou krachem, rozhodne se jednat na vlastní pěst. Zejména když si uvědomí, že únosci vůbec nemají v úmyslu chlapce propustit.

BRAND24

  • Prima, 22:35 – thriller Pomsta – Cochran opouští po letech námořnictvo a vydává se navštívit mocného, ale nebezpečného mexického obchodníka. Potíže na sebe nenechají dlouho čekat, neboť ho začne silně přitahovat hostitelova krásná manželka.

  • Prima Max, 23:55 – sci-fi Equilibrium – ve světě budoucnosti vládne přísný režim potlačující emoce, na jehož dodržování dohlíží i vládní agent Preston. Hrou osudu se ale dostane na druhou stranu barikády a začne usilovat o pád celého systému.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).