Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Expozitura, Chobotnice a fotbal Barcelona – Plzeň

19. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
19. 10. 2011

UVNITŘ FOTO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší nové každodenní rubrice. Každý všední den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova, 20:00 – seriál Expozitura (7) – Sedmý díl původního krimiseriálu televize Nova na motivy skutečných událostí okolo tzv. Berdychova gangu se zaměří na únosy podnikatelů, za nimiž stojí pachatelé vydávající se za policisty.
  • ČT 4, 20:20 – fotbal FC Barcelona – FC Viktorie Plzeň – Přímý přenos fotbalové Ligy mistrů. Vůbec poprvé se úřadující mistr české fotbalové Gambrinus ligy utká s nejúspěšnějším fotbalovým mužstvem na světě, FC Barcelona.
  • HBO, HBO HD, 20:30 – film RED – Akční komedie RED (USA, 2010) o bývalém agentovi CIA, který je na odpočinku, ale ví toho příliš mnoho na to, aby jej původní zaměstnavatel nechal žít… V hlavní roli někdejšího agenta Franka se objeví Bruce Willis. Film vznikl na motivy kultovního komiksového románu z pera Warrena Ellise a Cullyho Hamnera.

ČT 1 dnes začíná vysílat původní dokumentární cyklus Rybí legendy Jakuba Vágnera

  • ČT 1, 20:55 – cyklus Rybí legendy Jakuba Vágnera (1) – Úvodní díl původního dokumentárního cyklu České televize o rybářských výpravách Jakuba Vágnera po celém světě. První expedice vede do Amazonie, kde Vágner uloví bájnou Arapaimu, jedni z největších sladkovodních ryb světa.
  • TV Barrandov, 22:05 – seriál Chobotnice (7) – Sedmým dílem pokračuje na televizi Barrandov bájný italský krimiseriál Chobotnice z osmdesátých let minulého století, jehož hlavní hrdina, komisař Corrado Cattani, je přeložen na Sicílii a pouští se do nemilosrdného boje s tamní mafií.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).