Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Extant, Modrá laguna nebo Rocky III

15. 3. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – dobrodružný film Modrá laguna – Hrdiny romantického příběhu jsou dvě děti, které ztroskotají společně s lodním kuchařem na opuštěném tichomořském ostrově. Starý námořník sice zemře, ale předtím ještě naučí obě děti, jak přežít. Naštěstí je ostrov plný ovoce a moře plné ryb. Roky plynou, oba malí trosečníci dospívají a jejich vztah se postupně mění v lásku, z níž se po čase narodí syn, který dostane jméno Paddy, po kuchaři Buttonovi. (The Blue Lagoon, USA, 1980)

  • Prima Cool, 20:15 – sci-fi seriál Extant (1/26) – Návrat – Astronautka Molly se po třinácti měsících, které strávila sama ve vesmírném prostoru, vrací na Zem k rodině a pokouší se znovu zapojit do normálního života. Čeká ji ale velké překvapení. Něco se s ní totiž v kosmu událo a vládě se zdá, že to ohrožuje národní bezpečnost. A nejen ji… (USA, 2014)

  • Kino Barrandov, 20:20 – komedie Dva supernosáči – Dva kamarádi Mike a Thomas založí soukromou detektivní agenturu. Oba se totiž domnívají, že pro tuto práci mají mimořádné nadání a správný nos. Po vzoru Sherlocka Holmese využívají mistrných převleků, aby se ke sledovaným osobám dostali co nejblíže. (Die Supernasen, Západní Německo, 1983)

BRAND24

  • Kino Barrandov, 22:05 – krimi seriál Blackout: Vražedné vzpomínky (1 a 2/4) – Po těžké dopravní nehodě utrpí policista protidrogové jednotky LKA těžkou amnézii. Není schopen vzpomenout si ani na svého malého syna, ani na svého bratra, přátele nebo kolegy. Má před sebou dlouhou cestu, aby ve své hlavě kousek po kousku zrekonstruoval svůj dosavadní život. Při tom naráží na neobjasněnou vraždu své ženy. (Blackout – Die Erinnerung ist tödlich, Německo, 2006)

  • Prima Max, 22:50 – drama Rocky III – Rocky, který ve druhém díle zvítězil ve vyčerpávajícím odvetném souboji s šampiónem Apollo Creedem, se stal mistrem světa všech váhových kategorií. Je z něj boháč a mohl by si užívat spokojeného života. Na obzoru se však objevuje nové nebezpečí. Kdykoli se Rocky objeví v ringu, sleduje ho zpovzdálí hrůzu nahánějící a krvelačný svalovec Clubber Lang. Ze svých soupeřů dělá kaši a brousí si zuby i na Rockyho mistrovský titul. (USA, 1982)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).