Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Rocky, Gejša nebo Sherlock: Prázdný pohřebák

15. 11. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • ČT sport, 17:00 – hokej: HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov – Přímý přenos utkání hokejové Tipsport extraligy komentují Ondřej Zamazal a Milan Antoš. Buly hokej živě uvádějí Jiří Hölzel a David Pospíšil.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantické drama Gejša – Příběh, který je zasazen do tajemného a exotického světa, jenž si dodnes uchovává své kouzlo, se odehrává v letech před 2. světovou válkou, kdy je malá japonská holčička odtržena od svých chudých rodičů, aby pracovala jako gejša. Přestože má v domě nebezpečnou rivalku, vyroste z ní legendární gejša. (Memoirs of Geisha, USA, 2005)

  • Prima Max, 20:00 – detektivka Sherlock: Prázdný pohřebák (1/3) – Od dramatických událostí ze závěru poslední epizody uplynuly dva roky. Víme jen tolik, že Sherlock žije. Vrhl se ze střechy nemocnice, a přesto žije. Pro svět ovšem zůstává mrtvý. Vyrovnat se s jeho smrtí bylo těžké především pro Johna Watsona, nyní se ale zdá, že konečně dokázal obrátit list a posunout se v životě dál. Jeho znovunalezený klid nemá mít ovšem dlouhého trvání. (The Empty Hearse, Velká Británie, 2014)

cif 24 - early cena - média

  • Jednotka, 20:30 – krimi drama S nasazením života – stárnoucí agent tajné služby před lety nedokázal ochránit prezidenta. Nyní je ohrožen život dalšího a on tomu musí za každou cenu zabránit… (In the Line of Fire, USA, 1993)

  • Prima Max, 21:55 – drama Rocky – Slavné boxerské drama outsidera, který dostal šanci a zvítězil sám nad sebou. Titulní hrdina, neúspěšný třicetiletý boxer Rocky Balboa, pracuje jako výběrčí dluhů pro místního lichváře, boxuje v pokoutních zápasech a neúspěšně se dvoří Adrian, plaché prodavačce v obchodě s drobným zvířectvem. V době, kdy ho bývalý trenér vyhodí z tělocvičny, protože se mu zdá, že promrhal svůj talent a je vyřízená existence, se ve Filadelfii chystá boj o titul mistra světa v těžké váze. Protože se však vyzyvatel zranil… (USA, 1976)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).