Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Kika, Pomáhat a chránit a Tahle země není pro starý

31. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 17:50 – přenos házené Česko – Izrael – Přímý přenos utkání kvalifikace na ME 2014 mužů ze Zlína
  • Cinemax, 21:45 – komediální drama Kika – Film Kika nabízí křiklavě nekonvenční „propletenec“, kde jsou hlavními hrdiny kosmetička Kika, podivný spisovatel krimi románů, v nichž možná popisuje své vlastní činy, jeho původně mrtvý syn Ramón, málem až úchylná moderátorka erotické talk show, a Kikina lesbická hospodyně, která má poměr se svým bratrem, pornohercem. Španělsko-francouzský film režiséra Pedra Almódovara (1993).
  • HBO, 21:50 – krimikomedie Pomáhat a chránit – Komediální příběh o vraždě, vydírání, obchodu s drogami a venkovské policejní korupci. Dva policisté, z nichž jeden je nekonvenční irský policista a druhý upjatý agent FBI, musí spojit své síly a dostat mezinárodní drogový gang. Irská krimikomedie (2011).
  • ČT 2, 22:25 – životopisný film Serge Gainsbourg – heroický život – Pyšné Francii zazpíval parodii Marseillaisy v rytmu reggae, v přímém přenosu si zapaloval cigarety bankovkami, svedl sex-symbol Brigitte Bardot v dobách její největší slávy, jeho duet s Jane Birkin „Je t'aime… moi non plus“ odmítli hrát v několika zemích kvůli obscénnímu textu. Serge Gainsbourg byl provokatér a skandalista stejně jako skvělý hudebník a umělec. Francouzsko-americké drama (2010).
  • Nova, 23:20 – krimifilm Tahle země není pro starý – Při sledování postřelené antilopy narazil Llewelyn Moss na spoustu mrtvých těl, rozstřílená auta a v nich několik balíků čistého heroinu a dva miliony dolarů v hotovosti. Takovému pokušení se nedalo odolat, jenže netušil, že tím odstartuje zběsilou štvanici. Má v patách nejen šerifa Bella, ale i profesionálního zabijáka Chigurha. Americký krimifilm (2007).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).