Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Kmotr, V jako Vendetta a Von Richthofen a Brown

23. 5. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • TV Barrandov, 20:05 – akční válečné drama Von Richthofen a Brown -  Manfred von Richthofen přezdívaný Rudý baron sestřelil za 1.světové války více než 80 nepřátelských letounů a stal se postrachem Britů i Francouzů. Americké akční válečné drama (1971)
  • Dajto, 20:10 – akční scifi thriller V jako Vendeta - Futuristický snímek V jako Vendeta je zasazen do totalitní Británie a vypráví příběh jemné mladé dívky Evey, která je maskovaným mužem jménem V zachráněna ze situace, kdy jí šlo o život. Tento mistr boje a klamu je neobyčejně charismatický a snaží se podnítit ostatní spoluobčany, aby se vzbouřili proti tyranii a útlaku. Spolu s tím, jak Evey odkrývá tajemství původu V, objevuje mnohé pravdy i o sobě, a stává se jeho spojencem v uskutečnění plánu vnést do společnosti plné násilí a korupce opět svobodu a spravedlnost. Americko-německý a britský akční scifi thriller (2005)
  • Fanda, 20:20 – krimi drama Kmotr - Don Vito Corleone je respektovaným „Kmotrem“ nejmocnější mafiánské rodiny v New Yorku. Po konfliktu s konkurenčním klanem je na něho díky zradě ve vlastních řadách spáchán vražedný útok. Na scéně se objevuje jeho syn Michael, který doposud účast v rodinném podniku odmítal. Pomsta za útok na svého otce ho však nenávratně vtahuje do světa gangsterského podsvětí… První část nejslavnější mafiánské ságy oceněné třemi Oscary. Americké krimi drama (1972)
  • Prima Cool, 21:20 – seriál Teorie velkého třesku VI (I) - Podle dohody musí Sheldon vzít Amy v den výročí jejich první schůzky na večeři a dopustit se nenuceného fyzického kontaktu. Sheldonovi to však není po chuti a přibere na rande Raje. Americký seriál (2012)
  • Prima family, 21:30 – kulinářská novinka Vařte jako šéf! - Zdeněk Pohlreich a jeho škola vaření. Nová kuchařská show! Zajímají vás informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření? Sledujte první díl na téma „Vejce“ a inspirujte se praktickými radami, které pozdvihnou vaše kuchařské schopnosti

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).