Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Liga mistrů UEFA a Ďáblův advokát

26. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima Cool, 20:15 – Galatasaray Istanbul – Chelsea FC – Přímý přenos osmifinálového utkání Ligy mistrů UEFA

  • ČT Sport, 20:25 – FC Schalke 04 – Real Madrid – Přímý přenos utkání fotbalové Ligy mistrů UEFA

  • Nova Cinema, 21:50 – komedie Král videoher – Alex se živí testováním počítačových her a nechybí mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy je nucen nastěhovat se ke své babičce a jejím výstředním spolubydlícím. V práci tvrdí, že přebývá u třech „koček“, se kterými si užívá erotické hrátky. Když mu ale babička přinese do práce svačinu, všechno nečekaně praskne. Americká komedie (2006)

ebf - partner 1

  • STV 2, 22:10 – historické drama Kladivo na čarodějnice - Inkvizitor Boblig, povolaný do města Šumperka, aby vyšetřil přestupek jedné žebračky, zkonstruuje proces, jehož metody zaručují doznání všech obžalovaných. Proti spořádaným a ušlechtilým občanům se náhle vynoří moc, která pod rouškou očišťování kraje od čarodějnic sleduje pouze vlastní obohacení a která neváhá pro tento cíl ničit všechny odpůrce a obětovat životy desítek nevinných lidí. Československé historické drama (1969)

  • Nova, 22:25 – mysteriózní drama Ďáblův advokát – Ctižádostivý advokát Kevin Lomax chce za každou cenu vyhrávat. I za cenu toho, že bude osvobozen skutečný viník a ocitne se v osidlech ďábla Johna Miltona. Americko-německé mysteriózní drama (1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).