Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Liga mistrů UEFA a Se slovníkem v posteli

18. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – dobrodružný film Se slovníkem v posteli – Krásná domorodkyně Selima se stává učitelkou jazyka a zároveň konkubínou mladého britského úředníka, který přijel pomáhat s kolonizací Bornea. V žáru džungle přerůstá jejich vztah ve vášeň a zakázanou lásku. Porušení místních tradic se ale neodpouští a milenci se musí rozejít. Když se ale o rok později mladík do kolonie vrací, žár vášně opět vzplane. Americký dobrodružný film (2003)

  • Prima Cool, 20:15 – FC Basilej – FC Porto – Přímý přenos utkání osmifinále Ligy mistrů UEFA

  • ČT Sport, 20:20 – FC Schalke 04 – Real Madrid – Přímý přenos osmifinálového utkání Ligy mistrů UEFA

DT24

  • ČT 2, 23:10 – drama …a bude hůř – Esenbáci nemají pro svobodu zrovna pochopení. Podle kultovního románu Jana Pelce. České drama (2007)

  • ČT art, 23:10 – animovaný film Co kdyby… – Pozor, přehršel představivosti může mít za následek stagnaci! Kreslená satirická groteska autorské trojice Macourek – Born – Doubrava. Český animovaný film (1972)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).