Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Liga mistrů UEFA, Město a Směšný pán

4. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Propadlí lásce – Fotografka Maggie a astronom Sam dostali košem od svých vyvolených. On chce svoji jedinou lásku zpět a ona se chce svému nevěrnému milenci pomstít. Jejich plán má ale nečekané následky. Americká komedie (1997)

  • Prima Zoom, 20:00 – dokument Divocí tvorové s Dominicem Monaghanem (1) - Známý herec Dominic Monaghan, kterého proslavila trilogie Pán prstenů nebo seriál Ztraceni, se vydává do exotických zemí plných divokých zvířat, aby obdivoval vzácné živočišné druhy. Britský dokument (2014)

  • Jednotka (RTVS), 20:20 – Bayern Mnichov – Arsenal Londýn – Přímý přenos fotbalové Ligy mistrů UEFA.

KL24

  • Nova, 23:00 – krimifilm Město - Doug stojí v čele bandy nelítostných bankovních lupičů a chlubí se tím, že vždy dosáhne toho, co chce. Jenže poslední akce se pořádně zkomplikuje a jako rukojmí jsou nuceni vzít s sebou manažerku Claire. Dívku posléze bez úhony propustí, ale šéf lupičů si uvědomí, že se do ní zamiloval, a vyhledá ji. Jenže netuší, že jeho láska se stane klíčem bostonské FBI, která se delší dobu snaží bandu dopadnout, a navíc má pro ni velkou slabost agent FBI. Americký krimifilm (2010)

  • ČT art, 0:05 -drama Směšný pán – I ve zlomeném srdci může dřímat naděje a láska. Československé drama (1969)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).