Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: LOL(a), Žít po svém a Od kolébky do hrobu

14. 9. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Miramax Films
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantická komedie LOL(a) – Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu. (LOL, USA, 2012)

  • Prima Max, 20:15 – drama Žít po svém – Příběh rančerské rodiny, která byla rozdělena a nyní se snaží zhojit staré rány a odpustit. Einar Gilkyson je zničen ze smrti svého jediného syna, ke které došlo před deseti lety. Nyní tráví svůj čas staráním se o nájemníka na svém ranči, který byl ošklivě zraněn při střetu s grizzlym. (An Unfinished Life, USA, Německo, 2005)

  • ČT Sport, 21:00 – hokej Česko – Severní Amerika – Přímý přenos přípravného utkání na Světový pohár v hokeji z Pittsburghu. Video z MS 2011, čtvrtfinále Česko–USA.

KL24

  • Prima Max, 22:30 – romantické drama Jmenuji se Khan – Rizvan Khan, muslim z Indie, se přestěhoval za bratrem do San Francisca a žije spolu s ním a jeho manželkou. Rizvan trpí Aspergerovým syndromem. Ve městě potkává Mandiru a zamiluje se do ní. Přes protesty rodiny se s ní ožení a společně si založí malý rodinný byznys. Žijí šťastně a spokojeně, ovšem pouze do té doby, než přijde 11. září a s ním teroristický útok na newyorská dvojčata… (My Name Is Khan, Indie, 2010)

  • Nova, 23:10 – akční film Od kolébky do hrobu – Dcera šéfa skupiny lupičů je unesena a držena jako rukojmí. Únosci požadují za její vydání odměnu v diamantech, takže jediným řešením je spojit se s tajným tchajwanským agentem. Dva zcela rozdílní muži teď mají jeden společný cíl. A nikdo je nemůže zastavit. (Cradle 2 The Grave, USA, 2003)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).