Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Malý unavený Joe, Anděl s ďáblem v těle nebo Něco nového

31. 5. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: TV Barrandov
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantická komedie Něco nového – Kenya McQueen (Sanaa Lathan) si myslela, že má všechno: úspěšnou kariéru, dobré přátele a rodinu. Jednu věc však pod kontrolou neměla – svůj milostný život. Když potkává přitažlivého a příjemného Briana, zdá se, že vyřešila i tenhle problém. Ale pak se na scéně konečně objevuje muž jejích snů a Kenya stojí před životním rozhodnutím. Zvítězí rozum, nebo cit? (Something New, USA, 2006)

  • Prima Max, 20:15 – drama Policajtka – Chicagská policistka Sharon (Jennifer Lopez) se při pronásledování zločince dostane do smrtelně nebezpečné situace. Dílem šťastné náhody jí pomůže neznámý muž, který vraha odzbrojí a zachrání Sharon život. Bylo to nečekané zjevení v pravou chvíli, nebo šlo o osudový záměr? (Angel Eyes, USA, 2001)

  • Kino Barrandov, 20:20 – westernová komedie Malý unavený Joe – Bratři Malý Joe a Drobeček se rozhodnou zastavit na návštěvu v rodné chatrči. Drobeček ještě cestou stačí ukrást pár koní. Malý Joe však přijíždí s prázdnou, takže se rodiče začínají strachovat o jeho budoucnost. Otec sice Joea nabádá, že krádeže koní jsou perspektivní zaměstnání, ale tomu „slušná“ práce nevoní. Joe Drobečkem odjíždějí do blízkého města za zábavou a v tamním saloonu Joe objeví svůj talent falešného hráče pokeru. (…continuavano a chiamarlo Trinità, Itálie, 1972; hrají: Terence Hill, Bud Spencer)

BRAND24

  • ČT1, 21:00 – komedie Anděl s ďáblem v těle – Mravy se nám uvolnily, neřest se nám rozmohla… Zámeček Riviéra je pánům z lepší společnosti znám jako luxusní nevěstinec. Zaběhnutému pořádku tam pevnou rukou vládne elegantní Madam (B. Turzonovová), kterou jen tak někdo nepřechytračí. (Československo, 1983)

  • Nova Cinema, 21:55 – akční komedie Austin Powers: Goldmember – Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem… (Austin Powers: Goldmember, USA, 2002)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).