Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Něco jako láska, Nejvyšší nabídka a Lásky mezi kapkami deště

4. 5. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantická komedie Něco jako láska – Příběh dvou zcela odlišných lidí, kteří se potkali na palubě letadla a už tehdy si uvědomili, že se k sobě snad ani nemohou hodit méně. Po následujících sedm let je ale osud svádí znovu a znovu dohromady a bohužel pokaždé v nesprávnou chvíli. Zatímco se potýkají s problémy ve vztazích, střídají kariéry a trpí stále novými rozchody, postupně se z příležitostných kamarádů stávají nejlepšími přáteli. (A Lot Like Love, USA, 2005)

  • Prima Max, 20:15 – Nejvyšší nabídka –Virgil Oldman je světově uznávaný znalec v oblasti výtvarného umění a starožitností. Ve svém osobním životě je však uzavřeným samotářem pronásledovaným mnohými obsesemi. Nikdy se nedokázal sblížit s jiným člověkem, není schopný s někým spolupracovat a v životě se nezamiloval do žádné ženy. Jedinou věcí, které Virgil věnuje svou vášeň, je tajná sbírka ženských portrétů všech uměleckých stylů a období. (La Migliore offerta, Itálie, 2013)

  • Jednotka, 20:25 – fotbal: Real Madrid – Manchester City – Přímý přenos semifinále Ligy mistrů. (Video ze zápasu z roku 2015)

MMF24

  • ČT 1, 21:00 – romantický film Lásky mezi kapkami deště – Příběh z pražského Žižkova třicátých let. Ve městě se rozmáhá Baťa a malý obuvník Bursík čím dál tím méně dokáže konkurovat. Jeho dva synové prožívají dospívání a každý jinak. První milostné vzplanutí a hledání sama sebe v životě poznamenaném sociální nejistotou a později i okupací. (Československo, 1979, režie: Karel Kachyňa)

  • Nova, 22:40 – válečný film Společnost hrdinů – Během druhé světové války při plnění jednoduchého úkolu oddíl amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství ve prospěch nacistického Německa. I přes nebezpečí, které jim na nepřátelském území hrozí, se skupina rozhodne najít německého jaderného fyzika. (Company of Heroes, USA, 2013)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).