Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Ondine, Kon-Tiki a Rock of Ages

20. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Warner Bros
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

Prima Max, 20:15 – romantický film Ondine: Víla z hlubin – Byl jednou jeden irský rybář a ten vylovil mořskou pannu. A řekla jen, že se jmenuje Ondine… (Ondine, Irsko, USA, 2009)

Jednotka, 20:25 – životopisné drama Kon-Tiki – Norský mořeplavec Thor Heyerdahl uskutečnil s pěti přáteli legendární, 101 dní trvající a vysoce nebezpečnou plavbu v roce 1947. Režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg v dobrodružném filmu mapují přípravy expedice, ale především průběh plavby, která zásadním způsobem ovlivnila historii. (Kon-Tiki, Velká Británie, Norsko, Dánsko, Německo, Švédsko, 2012)

ČT art, 21:10 – dokument O Williamu Shakespearovi a jeho sonetech – Strhující vyprávění o Shakespearovi a době, ve které tvořil, o divadle, divadelních hrách a především o jeho sonetech. Zasvěceným průvodcem je profesor Martin Hilský, který do češtiny přeložil celé Shakespearovo dílo.

Nova Cinema, 22:30 – hudební Rock of Ages – Nastavte uši smíchu, zábavě a hudbě zlatých let rock'n'rollu s našlapaným hereckým obsazením. Rock of Ages zježí vaše vlasy elektrizující hudbou Def Leppard, Foreigner, Journey, Poison, Twisted Sister a dalších. (Rock of Ages, USA, 2012)

KL24

Nova, 22:45 – thriller Zločinec – Do domu mladé rodiny jednoho večera vtrhne zločin zosobněný násilníkem a zlodějem v jedné osobě. Manžel na zlosyna při obraně svých blízkých zaútočí a zabije ho. Je obviněn a usvědčen z neúmyslného zabití a odsouzen ke třem rokům ve vězení s maximální ostrahou. (Felon, USA, 2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).