Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Poznáš muže svých snů, Carling Cup a Soul Kitchen

11. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 1. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • HBO, HBO HD, 20:00 – film Poznáš muže svých snů – Film Woodyho Allena sleduje manželské trable dvou párů, Alfieho (Anthony Hopkins) a Heleny (Gemma Jones), jejich dcery Sally (Naomi Watts) a jejího manžela Roye (Josh Brolin). Jejich vášně, životní ambice i osobní úzkosti je přivedou do problemů a málem je připraví o rozum. Americký film (2010).
  • Sport 1, 20:45 – fotbalový přenos Manchester City – Liverpool – přímý přenos semifinálového zápasu Carling Cupu.
  • Filmbox Plus, 21:00 – film Vera Drake, žena dvou tváří – Vera Drakeová provádí potraty. Její víra a praktiky jsou ale v rozporu s britskou morálkou 50. let, což vede ke konfliktu s tragickým dopadem na její rodinu. Novozélandský film (2004).
  • TV Barrandov, 21:50 – film Dobře placená procházka – Listonoš přinesl záhadný telegram z Liverpoolu. Tetička zemřela, rozvod se odkládá… Český hudební film Miloše Formana podle divadelního představení legendární dvojice Jiří Suchý a Jiří Šlitr (2009).
  • ČT 2, 22:10 – film Soul Kitchen – Majitel restaurace, požitkářský Řek Zinos, musí řešit stresující situaci, kdy jeho přítelkyně odjíždí dělat zpravodajku do Šanghaje, jeho nevyzpytatelný bratr dostal čerstvě vycházky z vězení a podnik čelí náporu zástupců finančáku a hygieny. Současně si na pozemek dělá zálusk handlíř s nemovitostmi. Německý film (2009), který tak trochu připomíná show Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).