Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Přepadení, Ptačí kles a krasobruslení

15. 1. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 20:00 – Krasobruslení: ME 2014 Maďarsko - Přímý přenos krátkého programu tanečních párů

  • CS Film, 20:00 – krimi drama 105% alibi - Kdo z postav tohoto filmu je oním vrahem? Vedoucí hotelu Černá růže Alfréd Batysta, který se snaží zakrýt manko v podniku, nebo Karel Antoš a jeho kamarád Jirka Brož, kteří ukradli vyhrávající los? Vrahem však může být i dcera jedné z obětí, která svou pracovní nepřítomnost omlouvá otcovou nemocí, ale za otcem nepřijela. I syn paní Majky, který z vkladní knížky obětí vybírá dvanáct tisíc, jím může být. O komplikovanosti případu svědčí i to, že vybraná částka se shoduje s mankem v hotelu, a že manko bylo vlastně číšníka Kiciho, který měl právě v té době celou částku vrátit. Československé krimi drama (1959)
  • ČT 1, 21:00 – drama Přepadení – Příběh o tom, co se stane, když abstraktní zlo dostane konkrétní podobu. Televizní film z cyklu Oběti o lidech postižených zločinem. České drama (1999)

cif 24 - early cena - média

  • Nova Cinema, 22:00 – komedie Ptačí klec – Val a Barbara jsou zasnoubeni a chtějí se vzít. Rozhodnou se proto zorganizovat setkání svých rodičů. To se však ukáže jako velký problém. Valův otec totiž vlastní gay klub Ptačí klec. On sám je také gay a jeho partner Albert je hlavní hvězdou klubu. Naproti tomu otec Barbary je ultrakonzervativní republikánský senátor a zakladatel Ligy mravnosti. Mladí snoubenci si tudíž před plánovanou schůzkou vymyslí přijatelnou historku pro obě rodiny, jenže situace se brzy nečekaně zkomplikuje. Americká komedie (1996)

  • Nova, 22:10 – krimi drama Hon na Šakala – Annibal Ramirez byl uvězněn a vyslýchán a vůbec nechápe proč. Později se dozvěděl, že je téměř k nerozeznání podobný nebezpečnému teroristovi a má za úkol ho zlikvidovat. Kanadské krimi drama (1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).