Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Semifinále Ligy mistrů, Vnitřní záležitosti a Rango

25. 4. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • HBO, HBO HD; 20:00 – film Rango - Než si začal říkat Rango a vybájil si spoustu mýtů o svých hrdinských kouscích, obýval chameleon v havajské košili prostorné terárium. Nic mu v něm nechybělo, snad kromě trochy akce. Té si začne naplno užívat, když se nešťastnou náhodou ocitne uprostřed vyprahlé pouště, kde si na něm málem pochutná hladový jestřáb. A aby napětí nebylo málo, jeho další kroky vedou do města jménem Prach, v němž visí obyvatelům kolty proklatě nízko. Animovaný dobrodružný western (USA, 2011)
  • Cinemax, 20:00 – film Politické kruhy - Americký president a britský premiér by šli do války, ovšem ne každý souhlasí, že válka je dobrá věc. Například americký generál Miller a britský ministr pro mezinárodní rozvoj Foster jsou zastánci míru. Když ovšem Simon Foster jaksi nechtěně podpoří vojenskou akci v televizi, získá najednou ve Washingtonu spoustu přátel. Pokud se mu podaří spojit se ve Washingtonu s těmi správnými lidmi a pokud se jeho pobočník vyspí s tou správnou stážistkou, možná se jim podaří i zastavit válku. Komedie (Velká Británie, 2009)
  • ČT 4, 20:30 – fotbalová Liga mistrů: Real Madrid – Bayern Mnichov - Přímý přenos semifinálového utkání nejprestižnější evropské klubové fotbalové soutěže.
  • Nova Cinema, 21:40 – film Rocker - Chris Cole se narodil pro rock. Ve dne opravuje kopírky a v noci vystupuje na pódium jako frontman revivalové kapely, kopírující repertoár populární heavy-metalové skupiny Steel Dragon. Jednoho dne mu nečekaný telefonát změní celý život – dostává nabídku nahradit vedoucího zpěváka skutečných Steel Dragon. Z rockového fanouška se přes noc stává metalový Bůh. Spolu se svou manažerkou a přítelkyní Emily se dostává do světa, o kterém se dosud ani neodvažoval snít. Hudební komedie – drama (USA, 2001)
  • Nova, 23:05 – film Vnitřní záležitosti - Dennis Peck je policista, který v tom umí chodit. Umí vyprat špinavé peníze, vymyslet dokonalý podvod, a když na to přijde, a dobře se zaplatí, tak i zaranžovat vraždu. A všechno mu to prochází. Potom však udělá jeho parťák chybu a při zatýkání zastřelí muže na útěku. Případem je pověřen čestný detektiv Raymond Avilla z oddělení pro vnitřní záležitosti a ten si velmi rychle uvědomuje, že narazil na něco mnohem většího, než se zpočátku zdálo. Krimi thriller (USA, 1990)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).