Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Vzteklina, Neděle u Tiffanyho nebo Abraham Lincoln jako lovec upírů

10. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:00 – krimiseriál Vzteklina – mladý vědec přijíždí do jihočeské vesnice zjistit příčinu nákazy nebezpečným virem. Souvisí nákaza s dvojnásobnou vraždou v okolních lesích?

  • Nova Cinema, 20:00 – romantická Neděle u Tiffanyho - když Jane jako malá chodívala každou neděli se svou matkou do obchodu Tiffany’s v New Yorku a brala s sebou svého imaginárního kamaráda Michaela, netušila, že ho po dvaceti letech opět uvidí. Michael se objevil, aby ji varoval před životní cestou, na kterou se chystá vydat, a nemůže odejít, pokud Jane potřebuje pomoc…

BRAND24

 
  • Prima Max, 21:50 – akční Abraham Lincoln: Lovec upírů - Abraham Lincoln byl známý jako americký prezident, který bojoval proti otroctví. Když mu ale upíři zabili matku, stal se z něj obávaný bojovník proti těmto stvůrám, které měly v plánu ovládnout celé Spojené státy.

  • Kino Barrandov, 22:20 – erotický 50 odstínů vášně – mladší milenec ji zavedl do pro ni neznámého světa lásky a sexu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).