Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Zpátky do ringu, Madame Tussaud nebo Krásný čas

24. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.  

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Lidé jako my - sebevědomý a výřečný newyorský obchodník Sam Harper se vrací do rodné Kalifornie, aby se zúčastnil pohřbu svého otce. Sama v L. A. nic nedrží, během let strávených v New Yorku se mu jeho blízcí odcizili, nakonec je ale nucen zdržet se déle, než měl v plánu. Během vyřizování otcovy pozůstalosti odhalí Sam tajemství, které mu změní život – má starší sestru a synovce, o jejichž existenci dosud neměl ani tušení…

  • ČT art,  20:20 – dokument Madame Tussaud - zažila francouzskou i průmyslovou revoluci. Tato význačná podnikatelka a matka se přeplavila do Anglie, aby zde vybudovala jedinečnou značku, založenou na modelování slavných nebo populárních lidí z vosku. Její memoáry, dopisy a poznámky nám poskytují působivé svědectví o tom, jak vzniklo světově proslulé impérium nesoucí její jméno: Madame Tussaud.

BRAND24

  • ČT1, 21:55 – drama Krásný čas -Renáta Soukupová je na prahu třicítky a je rozhodnuta dobýt Čechy zpátky, najít si zde svou trvalou existenci a samozřejmě lásku.

  • Nova, 21:30 – komedie Zpátky do ringu – boxeři ve výslužbě se vracejí do ringu, aby se utkali v posledním, rozhodujícím zápase. Pořadatel boxerských klání totiž přijde s nabídkou, kterou nedokážou odmítnout – mají se ještě jednou postavit mezi provazy a vyřídit si to spolu jednou provždy…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).