Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Dokonalá vražda, Zkrat a Krev zmizelého

3. 5. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – thriller Dokonalá vražda – Obchodník Steven spekuloval na burze tak, že jedinou možností, jak odvrátit konkurz, je vražda jeho bohaté manželky Emily. Na ni si najme milence své manželky, kterého vydírá. Avšak plán se mu vymkne z ruky. (Perfect Murder, USA, 1998)

  • Prima Max, 20:15 – thriller Zkrat – Mallory Kane je tajnou vládní agentkou, která pracuje v těch nejnebezpečnějších a nejšpinavějších koutech světa a její mise nejsou vždy tak úplně legální. Po úspěšném osvobození jednoho čínského novináře ji někdo z kolegů podrazí a chce její smrt. Stane se terčem zabijáků, kteří znají každý její krok, a aby přežila, musí dopadnout ty, kteří ji zradili. (Haywire, USA, Irsko, 2011)

  • ČT sport, 20:35 – fotbal: Bayern Mnichov – Atlético Madrid – Přímý přenos odvetného semifinálového utkání Ligy mistrů UEFA. 

BRAND24

  • Nova Cinema, 22:15 – drama Instinkt – Úctyhodný antropolog při výzkumu v africké džungli ubil dva pytláky vraždící jeho oblíbené gorily. Od té doby nepromluvil ani slovo a začal se sám chovat jako gorila. Tragický Powellův případ je tak z pohledu mladého ambiciózního psychiatra jedinečnou příležitostí, jak na sebe upozornit ve vědeckých kruzích. (Instinct, USA, 1999)

  • ČT 2, 22:30 – drama Krev zmizelého – Výpravná historická podívaná, která se podobně jako Želary odehrává během 2. světové války, vypráví dramatický příběh matky a posléze její dcery. Začíná po vypuknutí války milostným příběhem baltského šlechtice Arna von Lieven a Češky Helgy. Arno utíká před sovětskou hrozbou do finské války. V jednom z bojů je raněn a převezen do německého lazaretu, kde mu Helga zachrání život. Prožívají vášnivou lásku, ale Arno je povolán zpět do válečné hrůzy. (Česko, 2005)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).