Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: fotbal s Černou Horou, Milionář z chatrče a Milenec

15. 11. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
15. 11. 2011

UVNITŘ FOTO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

BRAND24

  • ČT 4, 19:30 – fotbal Černá Hora – Česko – Přímý přenos odvetného zápasu baráže mezi Černou Horou a českou reprezentací o účast na fotbalovém mistrovství Evropy 2012 v Polsku a na Ukrajině. Domácí zápas Češi vyhráli 2:0.
  • HBO 2, 20:00 – film Milionář z chatrče – Osmnáctiletý sirotek Jamal Malik (Dev Patel) z chudinské čtvrti na předměstí Bombaje se pouhý krok od výhry 20 milionů rupií v indické verzi televizní soutěže Chcete být milionářem. Producent soutěže ale Jamalovi nevěří, že znal odpovědi na všechny dosavadní otázky a pošle na něj policii. Jamal během vyšetřování vypráví policistům svůj pohnutý osud. Britský film (2008).

Oscarový snímek Milionář z chatrče byl svého času hitem kin

  • Cinemax, 20:00 – drama Po turecku – Timur (28) se svými dvěma bratry Edizem (36) a Borou (16) právě pohřbili v Istanbulu svého otce a vrátili se do Ghentu. Jejich matka zůstala v Turecku. Všichni tři si přejí najít ve svých životech rovnováhu. Ediz má roli dominantního otce, Bora dělá hlouposti se svými špatnými kamarády a Timur se snaží splnit otcův sen: hrát na trumpetu v hudební skupině s dechovými nástroji. Belgické drama (2010).
  • Nova Cinema, 22:10 – film Milenec – Drama o dospívání mladičké Francouzky a jejím vášnivém milostném vztahu s bohatým Číňanem. Ve 20. letech minulého století žije patnáctiletá francouzská školačka ve Vietnamu s chudou matkou a dvěma bratry. Protiváhou problematických vztahů v rodině se pro ni stává mladý zámožný Číňan, jehož pozornost upoutá při náhodném setkání. Francouzsko-britský film (1992).

Předlohou pro romantické drama Milenec byla stejnojmenná kniha od Marguerity Durasové

  • Filmbox Extra, 22:40 – thriller Kontrarozvědka – Snímek s Rupertem Everettem a Sharon Stoneovou jako válečnými reportéry, kteří se setkají na společné misi v Bejrútu. Když se on jednoho dne ztratí, vydává se jej ona hledat na vlastní pěst. Brzy si uvědomí, že možná věděl o mezinárodní politice více, než tvrdil. Podaří se jí ho zachránit, dříve než ji zastaví některá ze znepřátelených vlád? Kanadsko-americko-britský thriller (2004).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).