Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Království nebeské, Golfový sen a Superpolicajti z Miami

23. 7. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – akční krimi komedie Superpolicajti z Miami - V této akční komedii se setkáme s našimi hrdiny (Bud Spencer a Terence Hill), tentokráte v rolích dvou odvážných bojovníků se zločinem, kteří jsou na stopě 20 miliónů dolarů, které byly před několika lety ukradeny při vloupání. Při hledání peněz – a zloděje – , při čemž jim samozřejmě trochu pomáhají i dvě krásné dívky, nesmí chybět vražda, nelítostné rvačky a děsný blázinec! Italská akční krimi komedie (1985)
  • Smíchov, 20:50 – dobrodružná komedie a road movie Eurotrip - Při hledání své lásky projede Scott Thomas s kamarády půl divoké Evropy. Všude na ně číhají nejrůznější dobrodružství. Americko-česká dobrodružná road movie (2004)
  • ČT 2, 21:45 – komedie a drama Zoufalci - O soudobých třicátnících hledajících únik z bilance svých životů. Česká komedie a drama (2009)
  • Joj, 22:00 – historický válečný snímek Království nebeské - Režisér Ridley Scott mistrně spojil filmovou epiku s hlubokým prožitkem v slavných filmech Duelanti, Vetřelec, Thelma a Louise, Gladiátor, Blade Runner a Černý jestřáb sestřelen. Ve filmu Království nebeské vypráví o křižové výpravě očima mladého rytíře Baliana, který odchází na kraj známého světa bojovat za svůj ideál. Oživuje mystiku rytířského rebelanta a zobrazuje dávný boj mezi muslimy a křesťany o Svatou zemi, který se sice odehrál před tisíci lety, ale svými důsledky sahá až do přítomnosti. Britsko-španělský a americko-německý historický válečný film (2005)
  • Prima Cool, 22:50 – sportovní drama Golfový sen - Podle skutečného příběhu legendárních hráčů golfu, Harryho Vardona a Francise Ouimenta a jejich historického duelu na US Open v roce 1913. Tento turnaj neočekávaně vyhrál Ouiment, který měl v té době sotva dvacet let. Film slibuje velkou emocionální sílu a výjimečný výkon mladého herce, Shia LeBeouf v roli Ouimenta. Americké sportovní drama (2005)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).