Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Liga mistrů UEFA, Bledý jezdec a Policejní kolt vzor 357

23. 4. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 20:00 – válečné drama Kočár do Vídně - Komorní psychologické drama osvědčené autorské dvojice je křehkou studií o přerodu strachu až do nenávisti. Na pomstu připravená Krista (jedna ze životních úloh I. Janžurové), kterou dva němečtí vojáci na sklonku války přinutí, aby je svým vozem dovezla k rakouské hranici, den poté, co Němci oběsili jejího muže, nakonec nedokáže nepřítele zabít a zoufalou útěchu najde v objetí vyděšeného mladičkého vojáka (nesnesitelně dlouho živené napětí explodovalo do nečekaně lidského, milostného sblížení). Československé válečné drama (1966)
  • Nova Cinema, 20:00 – western Bledý jezdec - Osamělý jezdec, muž se záhadnou minulostí, přijíždí do zlatokopecké osady v horách. Zde se stává poslední nadějí chudých osadníků, které terorizuje mocný a bezohledný podnikatel LaHood a jeho syn Josh. Americký western (1985)
  • Prima Cool, 20:15 – FC Bayern Mnichov – FC Barcelona - Přímý přenos semifinálového utkání nejslavnější fotbalové soutěže světa.
  • Fanda, 20:20 – krimiseriál Kobra 11 XVI (1, 2) - V první části striptýzová tanečnice Maja přepadne se svým komplicem Ralfem banku a uprchne s penězi. Lupiči při útěku zamíří na dálnici a Semir a Ben je pronásledují. Dojde ale k nehodě kamionu s chemikáliemi, která má vážné následky. Ve druhé části Semir a Ben jdou už několik měsíců po Peteru Van Heerlenovi, hlavě zločineckého gangu. Mezi jeho lidi nasadí svého spolupracovníka, tajného policistu Toma. Jenže při schůzce všech tří zjistí, že je Tom sledován Van Heerlenovým člověkem a pustí se do jeho pronásledování. Německý krimiseriál (2011)
  • ČT 2, 22:05 – thriller Policejní kolt vzor 357 - Vynikající psychologicko-kriminální drama, kterému vévodí herecké osobnosti Simone Signoretové a Yvese Montanda. Dokonale rozehraný příběh osamělého policisty Marca Ferrota, který jako dítě vyrůstal v dětském domově. Při vyšetřování drobného deliktu se seznámí s mladou Sylvií, která se stane jeho milenkou. Ta má však tajného milence, který jí vydržuje a který jí při hádce zabije. Vše však svědčí proti nevinnému Ferrotovi. Francouzsko-západoněmecký thriller (1976)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).