Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Muži v říji, Erasmus a čtvrtfinále Ligy mistrů

27. 3. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Autor: 115393
27. 3. 2012

UVNITŘ TRAILERY Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 1, 20:00 – film Muži v říji – V malé jihomoravské obci Mouřínov, kde končí silnice, a když se sklopí závory na železničním přejezdu, je úplně odříznutá od světa, touží obyvatelé i starosta, aby se obec stala „průjezdní“. Aby silnice u nich nekončila, ale vedla odněkud někam, je vlastně jedno kam. A tak vábí premiéra, aby se silnicí pomohl. Český film (2008).
  • TV Barrandov, 20:05 – film Kapitán Alatriste – Dobrodruh a voják Alatriste bojuje ve službách španělského krále Filipa IV. v době úpadku jeho říše. Příběh plný intrik, zrady, lásky a nenávisti, krvavých soubojů i velkolepých bitev. Španělský dobrodružný film (2006).
  • Nova Sport, 20:25 – fotbalový přenos Apoel Nikósie – Real Madrid – Přímý přenos čtvrtfinálového utkání nejprestižnější evropské klubové fotbalové soutěže Ligy mistrů UEFA. O přestávce: Studio Champions League.
  • ČT 4, 20:30 – fotbalový přenos Benfica Lisabon – FC Chelsea – Přímý přenos čtvrtfinálového utkání nejprestižnější evropské klubové fotbalové soutěže Ligy mistrů UEFA. O přestávce: Studio Fotbal.
  • ČT 2, 20:55 – dokument Co by kdyby: Únor nebyl vítězný – Jak by se vyvíjely osudy českého národa, kdyby se komunistům nepodařilo v únoru 1948 uchvátit moc? Alternativu, že bychom místo totalitního komunistického režimu měli autoritářský režim generálů, ukáže šestý díl alternativní historie Co by kdyby: Únor nebyl vítězný. Český dokument (2011).
  • Filmbox Plus – film Erasmus – Puritánský francouzský student jede do Barcelony a nastěhuje se do bytu, kde již bydlí dalších šest lidí z celé Evropy. Komunikaci jim usnadňuje mezinárodní jazyk lásky a přátelství. Francouzsko-španělský film (2002).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).