Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Okupace ve 26 obrazech, Perníková věž nebo Ruský dům

10. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT Art, 21:10 – drama Okupace ve 26 obrazech - osudy tří přátel, které rozdělila válka, v režii Lordana Zafranoviče, jednoho z nejvýraznějších jugoslávských režisérů, který absolvoval FAMU v roce 1971 pod vedením Elmara Klose.


  • Nova Cinema, 22:10 – drama Ruský dům – špionážní film se Seanem Connerym vypráví příběh britského intelektuála Barleye Blaira, který se musí rozhodnout mezi objektivními politickými ohledy a vlastním svědomím, mezi zradou přítele a státními zájmy.

  • Prima Max, 22:20 – akční Utržený ze řetězu – Jet Li už od dětských let žije jen ve světě nelegálních zápasů. Zlom nastane, když se ho ujme slepý ladič pian, který ho učí poznávat obyčejný život. Danny si uvědomí, že v ringu už zůstat nechce.

BRAND24

  • Prima Cool, 22:40 – sci-fi Křišťálová lebka – blížící se černá díra představuje zkázu pro planetu Zemi. Zdá se, že jedinou nadějí na záchranu mohou být trosky mayského chrámu a starodávné křišťálové lebky.

  • ČT 2, 23:05 – komedie Perníková věž – mladík Jakub, jehož celoživotní láska Věra zemřela, je přesvědčen, že za její smrt je zodpovědný boss regionálního podsvětí. Jakub, feťák a občasný dealer, bojuje s drogovou závislostí a chce smrt dívky pomstít.


Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).