Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Pláž, Tanec draků a Dáma ví, kdy přijít

15. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Prima Max, 20:15 – katastrofický film Den poté - V Tokiu padají kroupy o velikosti grepů, Havaj pustoší hurikán, jaký lidstvo nezažilo, v Dillí napadl sníh a přes Los Angeles se přehnala ničivá série tornád. O globálních změnách klimatu věděli všichni, tak rychlý nástup doby ledové ale nečekal nikdo. Americký katastrofický film (2004)

  • Kino Barrandov, 20:15 – akční drama Tanec draků - V rodině bohatého mafiána poznává Jay krásnou Natashu, do které se zamiluje. Láska a nenávist se setkají, když zhrzený snoubenec zjistí, že byl podveden. Indické akční drama (2010)

  • ČT 2, 21:50 – komediální drama Muži v říji – Film o vábení jelenů, lásek i voličů z rozmarné moravské vesničky, kde sice končí silnice, ale může začínat ten pravý život. České komediální drama (2008)

KL24

  • ČT 1, 22:00 – drama Dáma ví, kdy přijít - Dva muži v jedné chalupě. Jeden je bývalý doktor, druhý vězeň, který Josefa Krumla ohrožuje pistolí… Každý pochází z jiných poměrů a má zcela odlišný pohled na svět, a přesto si porozumí. Československé drama (1992)

  • Prima Max, 22:50 – dobrodružné drama Pláž – Richard letí s přáteli do Bangkoku poznat jiný svět a zažít nějaké to dobrodružství. Vydají se na nádherné místo – rajskou ostrovní pláž, o které se dozvědí v hotelu. Skutečnost je ale trochu jiná, než předpokládali. Americko-britské dobrodružné drama (2000)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).