Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Požírači leknínů, Přežil jsem svou smrt a Mezi nepřáteli

13. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 19:45 – Norsko – Švédsko – Přímý přenos utkání základní skupiny na MS v hokeji 2014 v Bělorusku

  • CS Film, 20:00 – drama Požírači leknínů – Zkrachovalý spisovatel Hynek Šefr hledá po létech v ústraní téma pro svůj nový román. Pro inspiraci se vydává do populární počítačové hry „Svět pod hvězdou“. Brzy zjišťuje, že i ostatní mají důvod, proč trávit svůj čas ve virtuálním světě. Postupně přestává být jasné, co je pro koho skutečnost a co je jen přetvářka. Povedený nezávislý snímek z dílny divadelního spolku Opera Žatec. České drama (2013)
  • Prima, 20:15 – pohádka Honza málem králem – Chytrý venkovský mládenec se vydává do světa na zkušenou. Cestou však musí překonat řadu nástrah. Československá pohádka (1976)

BRAND24

  • ČT 2, 21:40 – válečné drama Přežil jsem svou smrt – V táboře smrti se slabost neodpouští. Československé válečné drama (1960)

  • Nova Cinema, 21:50 – válečné drama Mezi nepřáteli – Mladý francouzský poručík Terrien dobrovolně nastoupí do Alžíru k bojové jednotce. Úkolem této jednotky je zlikvidovat partyzánský odpor v odlehlých horách. Jenže právě tady jsou boje nejtvrdší a ani jedna strana nehraje dle válečných úmluv a pravidel. Francouzsko-marocké válečné drama (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).