Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Sbohem, Bonaparte, 7 dní hříchu nebo Den poté

23. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Milionový nadhazovač – film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednoho večera Bernsteina doma u televize napadne, že v Indii je obrovské množství nadhazovačů kriketu a on by je mohl přeškolit na nadhazovače baseballu. Jak ale najít ty pravé?

  • Prima Max, 20:00 – katastrofický Den poté – v Tokiu padají kroupy o velikosti grepů, Havaj pustoší hurikán, jaký lidstvo nezažilo, v Dillí napadl sníh a přes Los Angeles se přehnala ničivá série tornád. O globálních změnách klimatu věděli všichni, tak rychlý nástup doby ledové ale nečekal nikdo.

UX DAy - tip 2

  • ČT1, 20:55 – drama 7 dní hříchu – útěk Agnes, německé manželky českého lesníka Jana Olšana, je zahalen tajemstvím. Jen ona sama ví, kdo a proč ji hledá… Koprodukční snímek ČT inspirovaný skutečnými událostmi, které se odehrály v sedmi poválečných dnech na Šumpersku roku 1945.

  • ČT art, 21:40 – historické Sbohem, Bonaparte – historické drama s hvězdným obsazením je především nevšedním pohledem na Napoleona očima Egypťanů. V centru dění však nestojí imperátor, ale jeho generál a místní obyvatelé. Záměrem bylo ukázat střet dvou různých kultur v důležitém dějinném okamžiku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).