Hlavní navigace

Telka už má svůj web, zatím nabízí promo smyčku z multiplexu 4

8. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ NÁHLED Chystaná televize odstartuje 22. února, tedy přesně za 14 dní. Divákům nabídne průřez původní tvorbou, která vznikla na Nově za dobu 19 let její existence.

Chystaná televize Telka, která bude pátým neplaceným kanálem z rodiny Nova Group, se dočkala vlastních webových stránek. Zájemci lační po informacích jich zde ale prozatím příliš nenajdou. Prezentace, která je dostupná na adrese: http://telka.nova.cz/, obsahuje prozatím pouze rotující smyčku, která je shodná s tou, jíž mohou naladit diváci v dosahu terestrického multiplexu 4. Právě ten se stal primárním distribučním místem této televize ke koncovým zákazníkům, tedy divákům.

cif 24 - early cena - média

Náhled webových stránek chystané stanice Telka
Autor: repro foto telka.nova.cz

Náhled webových stránek chystané stanice Telka

NEPŘEHLÉDNĚTE: Telka má Nově pomoci udržet letošní podíl skupiny v prime time u mladých na 45%

Na webových stránkách Telky se pak nacházejí ještě dvě položky – „Co je Telka?“ a „Co na Telce najdete?“. Obě ale vedou mimo stránky televize a odkazují přímo na portál televize Nova. Chystaná televize, která doslova přenese diváky prostřednictvím svého programu v čase, si svůj start naplánovala na 22. února, tzn., že své vysílání zahájí přesně za 14 dní. Pouhé tři dny po tomto programu odstartuje na Slovensku tamní obdoba programu Smíchov, televize Fooor.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).