Hlavní navigace

Tereza Juščíková novou tváří televize Nova, bude moderovat počasí

16. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: televize Nova
Diváci budou moci novou moderátorku vidět poprvé už dnes, a to v Poledních, Odpoledních, večerních i Nočních Televizních novinách. Počasí naopak nedávno opustila Playmate Petra Svoboda.

Do zpravodajství televize Nova zamířila další nová tvář. Od dnešního dne bude její počasí uvádět pětadvacetiletá Tereza Juščíková. Nova o tom informovala prostřednictvím svých webových stránek. Tereza Juščíková se narodila v roce 1987 v Ostravě. Získala bakalářský titul na Univerzitě J.A. Komenského v Praze, studovala angličtinu, němčinu a ruštinu. Ve volném čase ráda sportuje. Moderování je už od dětství mým velkým snem. Mám tedy velikou radost a těším se z příležitosti, kterou jsem dostala, uvedla na webu Novy Juščíková.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Playmate Petra Svoboda po třech měsících na Nově povýší do Televizních novin

Diváci si užijí nováčka v týmu zpravodajství první den hned vrchovatě. Kromě Snídaně s Novou ji budou moci vidět v úterý po celý den. Jak se Tereze její premiéra povede, můžete sledovat už zítra v rámci zpravodajských relací, a to v Poledních, Odpoledních, večerních a Nočních Televizních novinách, láká televize. Relaci věnovanou počasí nedávno opustila někdejší Playmate časopisu Playboy Petra Svoboda, která se přesunula na post moderátorky Televizních novin. Dlouholetá moderátorka počasí Karla Mráčková pro změnu posílila tým reportérů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).