Hlavní navigace

The Bat 4.0 přináší mnoho novinek

16. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Známý e-mailový klient The Bat se konečně dočkal verze 4.0. Cesta k ní byla dlouhá a trnitá. V posledních měsících byl The Bat možná lehce „upozaděn“, ale to se s příchodem nové major verze může změnit. Zbrusu nový The Bat 4.0 přináší různá praktická vylepšení v uživatelském rozhraní, zcela předělaný editor pro psaní e-mailů s nativní podporou Unicode, podstatně vylepšený integrovaný prohlížeč obrázků s podporou otáčení a zoomu, možnost zobrazení historie komunikace podle jednotlivých e…

Známý e-mailový klient The Bat se konečně dočkal verze 4.0. Cesta k ní byla dlouhá a trnitá. V posledních měsících byl The Bat možná lehce „upozaděn“, ale to se s příchodem nové major verze může změnit.

Zbrusu nový The Bat 4.0 přináší různá praktická vylepšení v uživatelském rozhraní, zcela předělaný editor pro psaní e-mailů s nativní podporou Unicode, podstatně vylepšený integrovaný prohlížeč obrázků s podporou otáčení a zoomu, možnost zobrazení historie komunikace podle jednotlivých e-mailových adres, správu stahování obrázků v HTML e-mailech s možností filtrování podle URL, kontrola překlepů bez nutnosti mít instalovaný MS Office a mnohé další.

Zatím není k dispozici česká lokalizace, ale podle slov jejího autora by se jí uživatelé dávající přednost češtině mohli dočkat během několika následujících dnů. (thebat.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).