Hlavní navigace

TN.cz slibuje nové funkce své mobilní aplikace, zapojí uživatele do tvorby zpráv

5. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Nova
Zpravodajský portál TN.cz doplní v dohledné době funkce své mobilní aplikace. Uživatelům umožní vyšší míru personifikace a nabídne jim možnost zapojit se do tvorby vlastního zpravodajství.

Mobilní aplikace zpravodajského portálu TN.cz, který patří do mediální skupiny TV Nova, se dočkala nového vzhledu a v průběhu následujících měsíců bude doplněna o nové funkce. Aplikace je dostupná na všech mobilních zařízeních s operačním systémem iOS 9.0 a novějším nebo Androidem 4.0 a výše. Moderní design, intuitivní uživatelské prostředí a neomezený přístup k informacím, to jsou podle Martina Švehláka, ředitele sekce zpravodajství skupiny Nova, základní pilíře nové verze aplikace.

KL24

PSALI JSME: Nova spustila první aplikaci pro operační systém Android, web tn.cz

V rámci individuálního nastavení si mohou diváci nechat zasílat pravidelná oznámení o aktuálním dění, aplikace také umožňuje uložit články a přečíst si je později bez připojení k internetu. Pomocí aplikace mohou diváci posílat fotografie nebo videa do redakce Televizních novin, tedy pomáhat vytvářet fenomén nazývaný občanská žurnalistika. Uživatelům, kteří již používají starší verzi aplikace, se aplikace automaticky aktualizuje na verzi novější. Zájemci si mohou aplikaci stáhnout na webu tn.nova.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).