Hlavní navigace

Tomáše Krejčíře nahradí ve Snídani s Novou David Brabec

4. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Čtyřiadvacetiletý David Brabec posbíral zkušenosti coby moderátor západočeského Hitrádia FM Plus. Ve Snídani s Novou se poprvé objeví v pondělí 7. ledna.

Televize Nova už našla moderátorce Zoře Kepkové náhradního „partnera“ do Snídaně s Novou. Tiskové oddělení stanice dnes oznámilo, že se jím stane třiadvacetiletý David Brabec. Ten moderátorské zkušenosti posbíral coby rozhlasový speaker a osobně hodnotí tuto šanci jako možnost posunu dopředu. Diváci uvidí novou moderátorskou dvojici už v pondělí 7. ledna. Tomáš Krejčíř opustil Novu na konci loňského roku po „vzájemné dohodě“.

K TÉMATU: Tomáš Krejčíř končí ve Snídani s Novou. Zůstat by měl v Radách ptáka Loskutáka

Na naši pondělní premiéru se těším, po Snídani už se mi stýskalo. David je fajn kluk, pohodář, před kamerou je to jeho první zkušenost. Dva měsíce jsme intenzivně cvičili a musím říct, že udělal obrovský kus práce. Doufám, že se budeme divákům líbit, řekla o svém novém moderátorském partnerovi Zora Kepková, kterou diváci kromě Snídaně s Novou budou brzo vídat také coby tvář dalšího ročníku „federální“ SuperStar, kde bude tvořit dvojici s Romanem Juráškem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).