Hlavní navigace

TOP TV nyní nabízí i placená satelitní služba UPC Direct

24. 1. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
24. 1. 2006

Teleshoppingová stanice TOP TV je od tohoto týdne také součástí placené digitální satelitní platformy UPC Direct. V rámci programového tématického schématu UPC Direct je TOP TV dostupná v sekci obecné zábavy. Co se týče automatického řazení televizních kanálů v elektronickém programovém průvodci, TOP TV se nachází na dvacáté čtvrté pozici. Elektronický programový průvodce během příštích týdnů rovněž nabídne přehled pořadů TOP TV, a to i na několik dnů dopředu, sdělil mluvčí české UPC František Malina (viz tisková zpráva).

Podle ředitelky TOP TV Kateřiny Fričové je TOP TV jedinou televizní stanicí, kde se inzerenti stávají spolutvůrci programu: Co mají ostatní televizní vysílatelé zakázáno (tzv. skrytou reklamu), TOP TV nejen může, ale podle znění vysílací licence i musí. Divák zábavnou formou získává kompletní informace o produktech a službách včetně ceny či adresy výrobce a sám se může prostřednictvím různých soutěží, kvízů a anket zapojit do vysílání.

ebf - partner 1

Stanice vysílá na satelitu rovněž volně z Astry 2, v kabelových rozvodech společnosti Karneval Media, na internetové adrese www.top-tv.cz, v pražském digitálním experimentu společnosti Czech Digital Group a krátkodobě také na pražském analogovém kmitočtu 28 z vysílače Strahov.

Připravujeme rozhovor s generální ředitelkou TOP TV Kateřinou Fričovou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).