Hlavní navigace

Travel Channel 2 ukončil zkušební vysílání

13. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Logo satelitní digitální platformy DVB-S Autor: 115393
13. 2. 2008

V pondělí 11. února skončilo testovací vysílání cestovního kanálu Travel Channel 2 na satelitu Astra 2. Stejně jako jeho sesterský kanál vysílá 24 hodin denně. Pondělí a čtvrtek je celý den věnován cestám po zeměkouli, úterý milovníkům cestování vlakem, středa je rezervována luxusu a pátky patří dobrodruhům. V sobotu si přijdou na své mlsné jazýčky. Ve vysílání se objeví nejlepší jídlo a pití ze všech koutů světa a na neděli jsou připraveny další zážitky pro cestovatele.

První kanál je již lokalizován do několika jazyků a je šířen také v češtině. Travel Channel začal vysílat v únoru 1987 a jde o jediný kanál zaměřený výhradně na cestování. Jak se píše na webových stránkách programu, jde o reálné a důvěryhodné okno do světa, rozšiřující znalosti a pohled diváků na jednotlivé lokality. Na internetu je také možné naplánovat cestu a zarezervovat si ubytování online, k dispozici je také zvukový a video obsah. Travel Channel 2 vysílá do celá Evropy na Astře 2 (pozice 28.2 vých.) na frekvenci 12560/V, SR 27500, FEC 2/3.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).