Hlavní navigace

Trend: domácí sítě

2. 8. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Bezpečnostní systém, propojení spotřební elektroniky, sdílení přístupu na Internet – takové jsou nejčastěji požadavky domácností na počítačovou síť. Ke slovu přijdou také komfort a nízká cena, protože ne v každé domácnosti žije síťový guru. Rita Pužmanová se tomuto trendu věnuje ve článku Domácí sítě – základ moderní společnosti. Zaujal mě korejský příklad se základnovou stanicí za 350 dolarů a měsíčním paušálem 14 dolarů. Připomíná mi to směr, kterým se vydal Apple se svým Airportem Express.…

Bezpečnostní systém, propojení spotřební elektroniky, sdílení přístupu na Internet – takové jsou nejčastěji požadavky domácností na počítačovou síť. Ke slovu přijdou také komfort a nízká cena, protože ne v každé domácnosti žije síťový guru. Rita Pužmanová se tomuto trendu věnuje ve článku Domácí sítě – základ moderní společnosti. Zaujal mě korejský příklad se základnovou stanicí za 350 dolarů a měsíčním paušálem 14 dolarů. Připomíná mi to směr, kterým se vydal Apple se svým Airportem Express. Existuje v České republice firma, která by se na tuhle službu specializovala?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).