Hlavní navigace

T&T prodlužuje promoakci balíčku MULTI pro nové abonenty CS Linku

10. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Logo satelitní digitální platformy DVB-S Autor: 115393
10. 1. 2008

Společnost TRADE and TECHNOLOGY, která je jedním z distributorů karet pro příjem placených kanálů ze satelitní platformy CS Link, se rozhodla prodloužit akci pro nové zákazníky zaměřené na volitelné televizní programy. Podle údajů, které má firma k dispozici, si za uplynulý měsíc našel velké množství předplatitelů nový produkt, kterým je balíček MULTI. Protože jeho popularita a oblíbenost stále roste, rozhodli jsme se tento balíček i nadále zpřístupnit všem uživatelům nově registrovaných TT Karet, řekl serveru DigiZone obchodní ředitel společnosti Michal Kopřiva.

Balíček MULTI obsahuje sedm televizních programů různých žánrů. Konkrétně jde o Filmbox, Filmbox Extra, Viasat Explorer, Viasat History, Jim Jam, Galaxii sport a Spice. Promoakce na balíček MULTI byla prodloužena až do 31. března a má na ni právo každý, kdo si zaregistruje svoji novou TT Kartu Standard nebo novou TT Kartu Sezóna. Programy mu pak budou jako bonus nabídnuty zdarma po dobu dvou měsíců.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).